Loading Evenementen

« All Evenementen

Get Wet Maritieme Indoor Training

3 november 2024

 

Get Wet Maritieme Indoor Training

Doe mee aan de Get Wet Maritieme Indoor Training, een unieke kans om je vaardigheden te verbeteren in het grote overdekte zoetwater trainingsbad van STC-KNRM op de Heijplaat in Rotterdam.

Leer van ervaren instructeurs en ervaar een eindoefening met uitdagende omstandigheden zoals windkracht 7, storm, golven van 1½ meter, duisternis en bliksem.

3 November hebben we een actieve dag gereserveerd bij Get Wet Maritiem.

Dit is een indoor activiteit, waar je leert hoe je in het water kan overleven, met oefeningen zoals storm, golven, duister en nog meer. Iedereen met een goede gezondheid kan hieraan meedoen, MAAR HET IS GEHEEL OP EIGEN RISICO.

Deze dag start om 10.00 uur met brunch.  Om 10.45 uur is er een briefing. Rond 11.30 uur in kleine groepjes te water, met eigen instructeur voor uitleg en begeleiding. De training zal om 16.00 eindigen met een debriefing

Kosten zijn €90 p.p. die je gelijk bij inschrijving kan betalen d.m.v. deze link. Indien je wel mee wil gaan om te kijken, maar niet met de training mee wil mee doen, zijn de kosten €20 p.p. dit is voor de brunch.

Indien je zelf geen pak hebt van 5mm of meer is het mogelijk deze te huren voor €15.

Partners en kinderen (vanaf 14 jaar) zijn ook welkom!

Voor meer informatie kun je kijken op deze website.

INSCHRIJVEN KAN T/M 30 MEI

Details

Datum:
3 november 2024
Categorie:

Oppervlakte coördinator / Organisator

evenementencommissie