In overleg
Opfrisduik
April - juni 2019
Driftduiken
Verder...

NOB Duikvereniging Delphinus Eindhoven - 2*-opleiding (Advanced Open Water)

Evenement
Wanneer: Start februari 2019
Titel: 2*-opleiding (Advanced Open Water)
Organisator: Dan en Johan
Kosten: 200
 
Beschrijving

Meer leren over duiken

Je hebt je eerste duikbrevet in the pocket en kunt al volop genieten van de onderwaterwereld. Maar jij wilt méér. Dan is de 2*-opleiding (Advanced Open Water) wellicht iets voor jou! Tijdens deze opleiding leer je duiken in getijdenwater, kun je ook na zonsondergang duiken én leer je hoe je je buddy kunt helpen in een moeilijke situatie.

Onverwachte situaties

Tijdens de opleiding gaan we dieper in op hoe jij je buddy kunt helpen in onverwachte situaties. Oftewel: je herkent duikgerelateerde aandoeningen en weet hoe je hierop moet reageren. We hopen natuurlijk dat je dit nooit hoeft toe te passen, maar het is wél goed om te weten wat je moet doen mocht dat toch nodig zijn.

(On)topspecialisatie Diep Duiken

Een vrijwillig onderdeel van de 2*-opleiding is de (on)topspecialisatie Diep Duiken. Tijdens deze specialisatie wordt een aantal oefeningen uitgevoerd vanaf een diepte tussen de 20 en 30 meter. Dit onderdeel is overigens verplicht voordat je kunt starten met je 3* opleiding.

Om deze duikcursus te volgen:

·         Heb jij minimaal 20 duiken in het buitenwater gemaakt (je duiken die je voor je 1*-opleiding hebt gemaakt tellen én die je tijdens deze opleiding maakt tellen ook mee)

·         Ben je 15 jaar of ouder

·         Beschik je over een geldige medische keuring

·         Ben je lid van de NOB

·         Heb jij je 1*-duikbrevet of een gelijkwaardig ander brevet gehaald

 

Internationaal erkend brevet

Waar je ook ter wereld duikt, jouw 2*-brevet is geldig. De internationale benaming voor het 2*-brevet is Advanced Open Water Diver, hiermee kun je dus overal terecht. Handig als je ook in het buitenland duikt!

Verder leren?

Na het behalen van je 2*-duikbrevet kun je je verder verdiepen in de duiksport door de 3*-duikopleiding te volgen. Ook kun je kiezen voor één van de volgende specialisaties:

·         IJsduiken

·         Wrakduiken

·         Zoeken en Bergen

·         Driftduiken

·         Onderwaterfotografie gevorderd

·         Onderwaterbiologie Wereldwijd

·         Volgelaatsmasker

 
Ingeschreven gebruikers
Naam
Manouk Schaminee
Marga Kaelen
Michiel Kaelen
 
Het is te laat om nog in te schrijven.
 
Toevoegen aan agenda