In overleg
Opfrisduik
Winter/voorjaar 2019-2020
1*-duikopleiding (Open Water...
Verder...

Op zaterdag 27 oktober 2012 hebben we weer een ouderwets gezellige verenigingsavond gehad en werd er weer een leuk spel door iedereen gespeeld.

Het spelthema van deze verenigingsavond was een MOORDSPEL.

Na een kopje koffie of thee met een koekje werd de start van het spel ingeluid door de komst van een speciaal rechercheteam van Eindhoven en omgeving. Zij brachten een grote dossier mee en een doos vol met aanwijzingen.

 Rechercheteam

De reden van het bezoek, aldus de woordvoerder van het rechercheteam, was als volgt:

Ons enige en zeer gewaardeerde erelid is vermoord. De moordenaar is één van onze leden. Aan jullie de taak om de moordenaar te vinden! Via tips die jullie verdienen - door het winnen van opdrachten - vind je de antwoorden op de volgende vragen: Wie, waar, waarmee, dag, tijdstip en waarom?
Jullie begrijpen natuurlijk allemaal dat alle verwijzingen fictief zijn en er geen enkel verband is tussen de functies vernoemd in het spel en de eigenlijke personen die deze functie vervullen binnen Delphinus.

In totaal waren er 15 spel-onderdelen waarmee een tip te verdienen was.
Het spel werd zeer fanatiek en met veel plezier en veel gelach gespeeld.
Er werd even gepauzeerd, zodat iedereen weer op krachten kon komen, met lekkere tapas hapjes van Las Salinas uit Veldhoven.
Nadat ieder spel-onderdeel gespeeld was kwam het antwoord op de hamvraag "wie heeft het gedaan?". De dader bleek de hoofdinstructeur te zijn.

De avond werd daarna traditioneel afgesloten met de loterij met veel leuke prijzen en met als hoofdprijs een prachtig onderwater fototoestel.

De hele avond is door de forensisch duiker/fotograaf vastgelegd als bewijsmateriaal dat iedereen pret had. Alles is terug te zien op onze site bij de foto’s onder "Verenigingsavond 2012".

Deze zeer complete fotoreportage geeft een chronologische beeld over het verloop van de avond en bevat geen schokkende beelden.


De forensisch rechercheur,
Roy