Loading Evenementen

« All Evenementen

Nitrox Basis – dag 1

14 juni 2020All day

Beschrijving

De basis nitroxopleiding is een leuke en leerzame opleiding die goed aansluit op de 1*-duikeropleiding. Er wordt geleerd hoe er met nitroxmengsels EAN32 en EAN36 wordt gedoken. Je leert de mogelijkheden en beperkingen van het duiken met nitrox. Na de opleiding ben je in staat om binnen de nultijden veilig te duiken met nitrox in Nederland en in het buitenland.

Na het behalen van het brevet Nitroxduiken heb je voldoende kennis betreffende het maken van niet-decompressieduiken met de standaard nitroxmengsels EAN32 en EAN36. Je hebt de basiskennis van de belangrijkste materialen en vulmethoden die bij het duiken met EANx worden gebruikt. Hij heeft kennis van de aanvullende medische aspecten die een rol spelen bij het duiken met EANx.

Planning

We starten eerst met een startsessie waar je uitleg krijgt over de cursus, na 1-2 weken volgt er een theoriesessie (dagdeel) van ongeveer 4 uur. Voor het praktische gedeelte worden er 2 duiken gemaakt met Nitrox. Start voorjaar 2020.

Kosten

Boek & brevetregistratie kaart € 35,00 2x Nitrox vulling € 5,00 per vulling (12ltr / ean32) (Afhankelijk van de aantal deelnemers komen er de kosten van de Nitroxvullingen voor de instructeurs nog bij.)

Details

Datum:
14 juni 2020
Kosten:
€45
Categorie:

Oppervlakte coördinator / Organisator

Frank Valkenaars